Specialopgaver

Alternative Cittaslowsnegle (2013)

En con amore opgave, hvor jeg brugte træsnegle som model til en mere dynamisk og legende snegl.

Let’s Play prisen (2012)
(i samarbejde med Bente Sonne)

Til en fynsk virksomhed som havde vækstet ved at indføre et element af leg i opgaveløsningerne. Opgaven blev løst for Udvikling Fyn med meget kort tidsfrist.

Svendborg Kommunes Musiktalentpris (2007)

Til et ungt musiktalent i Svendborg Kommune

Flodhest (for privatkunde)(2013)

En dag kom en mand ind i værkstedet: Vil du lave en flodhest til min kæreste; hun elsker flodheste, og det gør jeg også!
Øh…ja… sagde jeg, men så skal det være en venlig lidt uskyldig tyksak, ikke noget med farlig, og en kæft som bare den med halvmeterlange tænder. Og så skal der bo en parasitrensende hvid fugl på ryggen.
Det var OK.
Jeg drejede delene og satte dem sammen og modellerede dem ind i hinanden så det blev en hel krop. Eksperimenterede med hudfarver og tonede folder og rynker, alt mat og råt undtagen øjnene der blev glaserede og fik liv.Har du set:

Påskeudstilling i Ringe

Udstilling i Flensburg

Få mit nyhedsbrev