Souvenirkrukke

Da jeg var barn var jeg meget fascineret af fine æsker med påklistrede konkylier. De var lavet fint og omhyggeligt og med kærlig hånd. Senere har souvenirindustrien ødelagt den oprindelige stemning og oplevelse gennem en mere stereotypt produkt.

I de senere år har fundet af flotte strandskaller inspireret mig til at tage den gamle souvenirtradition op igen, og skabe en ny “souvenir” som har noget af den oprindelige charme og uskyld.

Med krukkerne her har jeg leget lidt med begrebet og skabt en krukke, som i sig selv er en konkylie. Som greb på låget har jeg moret mig med at genskabe strandskaller i ler og dekorere dem naturalistisk. Resultatet er blvet en serie krukker, som bryder lidt med begrebet “god smag”, og som iøvrigt fungerer udmærket som vase, med låget liggende til pynt ved siden af.

Priser fra 950.-Har du set:

Marmeladekrukke

Kunst i Kirker

Få mit nyhedsbrev