Konkyliekrus

Konkyliekoppen fremstilles i flere farver og størrelser.

Det gælder om at vælge sin egen personlige kop som er lige netop den der ligger bedst i din hånd!

Konkyliekoppen opstod en dag da jeg sad med en stor konkylie og funderede over formen. Den har været brugt af primitive mennesker som drikkebeholder, har været velegnet til at stå i sand, men umulig at stille fra sig andre steder.

Derfor var det en udfordring for mig at se om jeg kunne bevare de smukke snoninger og tiltalende former, samtidig med at jeg fik et godt og alment anvendeligt krus.

Konkyliekoppen er et rigtigt godt eksempel på drejeteknikken; ved at bruge en lille metalskinne får jeg frembragt det unikke konkylierelief i koppens glatte korpus og ved konstant at variere dekorationen i motiv og farver frembringer jeg en færdig kop, som er helt sin egen.

Pris: 275.-  Findes også  i porcelæn til 300.-Har du set:

Marmeladekrukke

Kunst i Kirker

Få mit nyhedsbrev