Hajens æg

  • 5. februar 2015

For år tilbage, i forbindelse med en seperatudstilling i Danmarks Akvarium, fik jeg en håndfuld hajæg som jeg ville bruge som oplæg til nogle fade.
Det viste sig at der var små hajunger i nogle af dem. Det var lidt overraskende. I et æg der var en levende unge. Den opbevarede vi i køleskabet, og vores børn diskuterede livligt hvor vi skulle bade når hajungen blev stor nok til at skulle bo i vores badekar.
Mine hajægfade er inspireret af den oplevelse. De er skåret, klippet i og videreformet så fornemmelsen af haj med de tornelignende spidser giver en association.
Fadene er begittet, penseldekorerede og airbrushet. Stribemønsteret er ridset ned gennem farvelaget med en syl.

Hajægfade i forskellige udgaver 

Leave a Comment:

Mahalia says

Reading this makes my desociins easier than taking candy from a baby.

Reply
kredit bargeld 24 stunde auszubildende ohne eintrag says

Appreciating the time and effort you put into your website and detailed information you offer. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

Reply
http://webinfomedia.info/netgazete.com says

Tungoksen takia olen minäkin jättänyt jo kahdet Fashion-kirppikset väliin. Minä, jota Hullujen päivien ryysis ei haittaa lainkaan… Mutta ei houkuttele jonotuskaan, joten totean, että tässä kohtaa intressimme eivät vain kertakaikkiaan kohtaa, ja pysyttelen vastaisuudessakin poissa. Vastentahtoisesti 🙂

Reply
Add Your Reply