Butikken

Butik_int

Mit værksted/bolig ligger i Sankt Peder Stræde 7 i hjertet af Svendborgs gamle Latinerkvarter. Færgerne til mange øer i det sydfynske øhav er kun et stenkast væk, togstationen ligger lige om hjørnet og efter et par minutters gang befinder man sig i Svendborgs levende gågader. Kommer du i bil, er det nemmest at følge skiltene mod færgerne og så køre fra Havnepladsen ind i Sankt Peder Stræde, som i øvrigt er camoufleret så den ligner indkørslen til en privat parkeringsplads.
Se kort

Jeg har kundeparkering på pladsen – husk at spørge efter en seddel til at lægge i forruden på bilen, så du undgår en bøde fra en af Car Parks emsige inspektører! De store stofbaner, som udsmykker væggene, er del af en serie, som jeg fremstiller sammen med min mand, grafisk designer Sten Georg.
Hvis du kontakter mig, kan jeg sende et lille kataIog med billedmuligheder.

Af hensyn til min arbejdsro har jeg valgt kun at have åbent
ons, tor og fre 13-17.30, 
samt lør 10-14.
Hvis du ikke har mulighed for at komme på disse tider kan du ringe og lave en aftale på tlf 5126 7916.
I sommersæsonen vil jeg normalt følge almindelig butikstid og holde åbent alle hverdage.
I galleriet arrangerer jeg med mellemrum temaudstillinger, hvor jeg præsenterer og afprøver nogle nye ideer.
Det er også her at jeg har mine små oplevelsesskabe, hvor jeg har samlet et lile udvalg af de ting som inspirerer og optager mig.

Det allervigtigste er, at adressen også huser mit værksted, hvor jeg har min drejeskive, mine to elektriske ovne, glasurvaske og dekorationsborde og hvor hele min produktion finder sted.